Rybí závitky v rosolu

22. září 2008 v 13:15 | ada.cat
4 porce ryby(losos, kapr, trska, mořská štika a pod.), č vepřové nožičky, bobkový list, nové koření, celý pepř, 1 mrkev, 1 petržel, čtvrt celeru, 1 cibule, čerstvý kopr, 1 citron, sůl. Vepřové nožičky vaříme v osolené vodě s kořením a očištěnou, ale nepokrájenou zeleninou 1 hodinu. Potom vyjmeme koření a zeleninu, vložíme porce ryby a vaříme ještě 20 minut. Rybu vytáhneme, dáme ji do větší mísy nebo pekáče a pokryjeme snítkami kopru a kolečky citronu. Vývar scedíme, necháme trochu vychladnout, zalijeme jím rybí porce a dáme ztuhnout do chladu. Podáváme s pečivem a pikantními omáčkami nebo se zeleninovým salátem!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama